в Приморско

хотел Левел
Локация
Приморско, България


Програма
Местоположение:
Хотел Левел гр. Приморско се намира на 200 метра, в непосредствена близост до северния плаж на града, в местността известна като „Перла“. Тук ние гарантираме една незабравима почивка на море за Вас нашите гости, в една изискана и комфортна обстановка.
Незабравимото Ви лято в хотел Левел в Приморско ще бъде съчетано както с невероятната крайбрежна ивица, плажа, синьото море и парещото слънце, така с обслужването и перфектните условия в хотела ни за Вас нашите клиенти!

Настаняване:
Всички от стаите и апартаментите на хотел Левел са оборудвани с климатик, хладилник, TV, телефон, санитарен възел с душ кабина, сешоар, собствен балкон и притежават всякакви удобства за Вашата незабравима почивка на море в Приморско.
войната стая с две допълнителни легла в хотел Левел Приморско е оборудвана с всякакви удобства за Вас и любимия Ви човек, както и позволява да бъде добавено допълнително легло.
Стаята разполага с:

климатик;
хладилник;
TV;
телефон;
санитарен възел с душ кабина;
сешоар;
собствен балкон;

Апартаментите в хотел Левел Приморско са оборудвани с всякакви удобства за Вашето семейство, и компания.
Апартаментите разполагат с:

климатик;
хладилник;
две помещения;
TV;
телефон;
санитарен възел с душ кабина;
сешоар;
собствен балкон;


Развлечения:
В хотел Левел Приморско можете да се забавлявате така както никъде дргаде, докато децата Ви лудуват в детския ни кът, или басейна на хотела. Хотела разполага с билярдна зала, тенис маса, фитнес зала, велосипеди под наем.

Заповядайте в хотел Левел !