в Приморско

Хотел Перлa Роял
Локация
Приморско, България


Програма
Зa хотелa:
Петзвездният Перла Роял е най-новото попълнение в хотелското семейство на Перла Турист. Хотелът е разположен едва на 20 метра от Южниа плаж на гр. Приморско, от който го отделя Дяволската река. Именно тази рядка комбинация от река, море и пясъчна ивица, превръща Перла Роял в неповторима дестинация за отдих.

Настаняване:
Хотелът разполага с 60 двойни стаи и 2 апартамента. Всичко помещения са с качествена мебелировка, която гарантира максимален комфорт на всички гости. Стаите разполагат с великолепна морска гледка. Хотелът има разкошна градина с коркови дървета, външен басейн, ресторант, лоби бар и бар-басейн. В непосредствена близост е Перла Сън, където е ситуиран и СПА-центърът, предлагащ разнообразни терапевтични процедури за лице и тяло, фитнес оборудване и масажи.Изхранване:
Perla Royal разполага с голям ресторант с външна и вътрешна част, лоби бар и бар-басейн. Освен предложения All Inclusive, на Ваше разположение е и меню за свободна консумация: закуски, обедни предложения, вечерни ястия, топли и студени напитки, алкохол и коктейли, подбрани видове вино.


Услуги:

Румсървис
В случай, че искате закуска в леглото или на терасата във Вашата стая, Ви предлагаме и тази услуга. Телефонът за поръчки е:

Безопасност
Хотелският комплекс предлага на своите гости сейф под 24-часово наблюдение за съхранение на пари и ценни вещи. Наемът на сейф за един ден струва 6.00 лв.

Бъди Online
Бърз безжичен интернет е наличен в удобните хотелски фоайета, където може да съчетаете почивката с работата при необходимост.

Във форма
Информация за всички услуги, свързани с възможности за спорт и развлечения, може да намерите в рубриката Забавления.

В движение
В случай, че имате нужда от кола под наем, за да обикаляте из полуострова или за да се разходите из нашето Черноморие, ще се погрижим да намерим желания от Вас автомобил. Повече информация може да получите на нашите рецепции. Ако имате нужда от колело под наем, може да се сдобиете с такова срещу 6.00 лв за 60 минути или 20 лв за цял ден.

Гладене и пране
Ако се нуждаете от почистване на дрехите, не се колебайте да се възползвате от тази услуга.З