в Приморско

Хотел Перлa Сън Пaрк
Локация
Приморско, България


Програма
За хотела:

Perla Sun Park Hotel дължи името си на необичайната комбинация от море, плажна ивица, река и зеленина. Местонахождението му го прави единствен по рода си кът за почивка в Южното Черноморие.


Настаняване:

Perla Sun Park Hotel разполага със 155 двойни стаи и апартаменти, обзаведени с вкус и мисъл за спокойствието и уюта на гостите. Голямата част от помещенията са с великолепна гледка към реката, плажа и яхтеното пристанище на града.
Всички стаи са оборудвани с климатик, хладилник, плазмен телевизор със сателитна телевизия и безжичен интернет.

Храни и напитки

Perla Sun Park Hotel разполага с голям ресторант с външна и вътрешна част, вътрешен бар и бар-басейн. Освен предложения All Inclusive, на Ваше разположение е и меню за свободна консумация: закуски, обедни предложения, вечерни ястия, топли и студени напитки, алкохол и коктейли, подбрани видове вино.

Забавления

Природните богатства на Приморско и околностите позволяват не само отдих и спокойствие, но и разнообразни забавления: плуване, тенис на корт, тенис на маса, гимнастика, походи, плаване с яхта, колоездене, конна езда, гмуркане, водни атракциони в Аква Парк на град Приморско, разходки до скалното светилище Беглик Таш и много други активности, информация за които може да получите на Рецепция.