в Приморско

Перлa Бийч III
Локация
Приморско, България


Програма
Хотелският комплекс:

Хотелският комплекс Perla Beach включва общо 4 сгради - Perla Plaza (***), Perla Beach I (****), Perla Beach II (****), Perla Beach III (***). Хотелите са разположени непосредствено преди централния вход на Северния плаж на град Приморско. Предимството на „Перлите” (както често ги наричат) е, че предлагат на своите гости изключителна гледка към морето и плажната ивица.

Настаняване:

Двoйна стая – просторна стая със спалня и две единични легла/ъглов диван, балкон с гледка към морето (при налични свободни помещения). Всяка двойна стая е оборудвана с плазмен телевизор, хладилник, климатик, вана или душ, 2 гардероба.

В хотел Perla Beach I и II двойната стая е за 2-ма плюс 2-ма души. В Perla Beach III и Perla Plaza двойните стаи са за 2-ма плюс 1 души.


Услуги
Хотелски комплекс Perla Beach предоставя на своите гости разнообразен вид услуги. За да се ориентирате по-лесно, сме разделили различните услуги в отделни категории:

Румсървис

В случай, че искате закуска в леглото или на терасата във Вашата стая, Ви предлагаме и тази услуга. Телефонът за поръчки е:

Спешна помощ

На територията на хотелския комплекс има лекарски кабинет, който работи 24 часа в денонощието. Кабинетът се намира в сградата на Perla Beach II, входът му е откъм вътрешния двор, непосредствено след басейните.

Безопасност

Хотелският комплекс предлага на своите гости сейф под 24-часово наблюдение за съхранение на пари и ценни вещи. Наемът на сейф за един ден струва 6.00 лв.

Бъди Online

Бърз безжичен интернет е наличен в удобните хотелски фоайета, където може да съчетаете почивката с работата при необходимост.

Във форма

Информация за всички услуги, свързани с възможности за спорт и развлечения, може да намерите в рубриката Забавления.

В движение

В случай, че имате нужда от кола под наем, за да обикаляте из полуострова или за да се разходите из нашето Черноморие, ще се погрижим да намерим желания от Вас автомобил. Повече информация може да получите на нашите рецепции. Ако имате нужда от колело под наем, може да се сдобиете с такова срещу 6.00 лв за 60 минути или 20 лв за цял ден.